Aangepaste uren afhaalmagazijn. Maandag tot vrijdag tot 16u30, zaterdag tot 12u30

Ontdek de nieuwste interieurtrends bij Woodtex voor een gezellig najaar 🍁

Het najaar staat synoniem voor een knusse warmte in huis. Dat kan aan de hand van diepe kleuren, zachte vormen of unieke materialen. Om ervoor te zorgen dat jij op de hoogte bent van de laatste interieurtrends deden onze mascottes Wout en Arnout het nodige onderzoek. Hun bevindingen delen ze in de vorm van 5 trends.

 

1. Mix van stijlen

Dit najaar gaat het om het omarmen van eclecticisme. Mix verschillende stijlen en periodes. Combineer bijvoorbeeld modern en vintage of ga voor de populaire stijl van ‘boho-chic’, waarbij je onverwachte elementen samenbrengt om een unieke en persoonlijke inrichting te creëren.

 

2. Natuurlijke elementen

In dit digitale tijdperk verlangen we naar een tastbare verbinding met de natuur. Houten meubels, plantaardige prints en groene tinten brengen het buitenleven naar binnen. Denk aan prachtige eikenhouten tafels, bamboe lampenkappen en levendige planten zoals varens en monsterabladen. De urban jungle trend van twee jaar geleden is helemaal terug!

3. Warme kleuren

Warme en diepe kleuren zoals kastanjebruin, oker, diepgroen en roesttinten domineren het palet voor dit najaar. Ze geven je huis meteen een uitnodigende en rustgevende uitstraling. Voeg deze kleuren toe aan je decor door middel van kussens, tapijten en zelfs accentmuren.

4. Duurzaamheid

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid blijven belangrijke pijlers in elk interieurdesign. Ga op zoek naar meubels en decor die zijn vervaardigd met duurzame materialen en koop lokaal om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Als toonaangevende hout- en bouwmarkt bieden we dan ook enkel hoogwaardige houtproducten aan en streven we ernaar om samen te werken met PEFC-gecertificeerde leveranciers.

5. Minimalisme met een twist

Minimalisme is nog steeds populair, maar met een vleugje luxe. Denk aan strakke lijnen, neutrale kleuren en weinig rommel. Het beste is om te werken met hoogwaardige materialen en accenten zoals glanzende metalen en marmer.

Scroll naar boven