Aangepaste uren afhaalmagazijn. Maandag tot vrijdag tot 17u30, zaterdag tot 12u30

Dit voorjaar verwelkomen we je graag met open armen en vrolijke kortingen. Want de lente is het perfecte moment om je tuin en huis op te frissen. Neem een frisse lentestart en geniet nog de hele zomer lang van buiten zijn. Heerlijk tafelen en loungen op je nieuwe terras. Of zet jij je groene vingers aan het werk in je gloednieuwe tuinbakken?

Voor de stille genieters en de bezige bijen, bij Woodtex vind je alles voor jouw lenteproject. Congé Jardiné? Da’s decoreren in lentesferen. Profiteer van fantastische kortingen op terrasplanken, tuinschermen, tuinhout, gevelbekleding en nog zoveel meer.

Decoreren in lentesferen

Ontdek het volledige aanbod aan acties in onze nieuwste lentespecial van het WoodNews-magazine en lees er alles over de laatste tuin- en outdoor trends. Je ontdekt er bovendien praktische tips en inspiratie voor jouw doe-het-zelf of klusproject. Zo leer jij in deze editie hoe je je houten terras weer helemaal opknapt. Onze experten delen met plezier hun kennis en ervaring, zodat jij je tuin en/of terras omtovert tot een prachtige oase. 

WoodNews - congé Jardiné - Woodtex

Op Congé bij Woodtex

Het hele jaar door profiteer je van voordelige prijzen en acties in onze bouwmarkt. Tijdens vaste periodes, onze “Congé’s”, vieren we bij Woodtex feest met extra kortingen en een speciale editie van ons WoodNews-magazine. Tijdens de (bouw)verlofperiodes blijven we namelijk gewoon open. Benieuwd? We lijsten onze “Congé-periodes” even op: 

  • Maart – april: Profiteer van Congé Jardiné in de lente. Het moment voor jouw tuin-  en terrasprojecten. Decoreren in lentesferen met de outdoorspecial van WoodNews! 
  • Juni-juli: Genieten van de zomer tijdens Congé Rénové om je huis stevig onder handen te nemen. Renoveer in vakantiesferen tijdens het bouwverlof! Woodtex blijft gewoon open.
  • September – oktober: Decoreren in herfstsferen met Congé Décoré. Een gezellige knusse periode met warme kortingen waarbij je interieur de upgrade krijgt die het verdiend. 

Daarnaast zetten we bij Woodtex voortdurend in op de uitbreiding van een gevarieerd en kwalitatief aanbod van hout- en bouwmaterialen. Hierdoor zijn er vaak producten die uitlopen of waarvan de voorraad op raakt. Deze einde-reeks of laatste stuks-producten zijn te vinden in een speciale outlet in onze winkel. Dit is je kans om hoogwaardige producten uit ons volledige gamma te vinden aan outlet-prijzen.

 WoodNews tijdens je Congé.

Natuurlijk zouden we Woodtex niet zijn als we je geen extra tips en tricks zouden meegeven. In het WoodNews magazine en op onze website vind je namelijk niet enkel de kortingen en acties in onze winkel. Het staat ook boordevol met extra informatie die jou helpen met je bouw- of renovatieproject. Onze experten delen doorheen het hele jaar regelmatig hun ervaring, productkennis, do’s en don’ts via onze website.

Scroll naar boven