Wij blijven open tijdens het bouwverlof. Zomeracties tijdens Congé Rénové.

Deze zomer verwelkomen we je graag met open armen en zonnige kortingen. Want de zomer is het perfecte moment om je tuin en huis op te frissen. Neem een frisse start deze vakantie en geniet nog de hele zomer lang van buiten zijn. Heerlijk tafelen en loungen op je nieuwe terras. Of zet jij je groene vingers aan het werk in je gloednieuwe tuinbakken? Ook onze (binnen)vloeren en deurenassortiment heeft enkele leuke kortingen voor jouw interieurrenovatie.

Met de vakantie in zicht heb je eindelijk tijd voor die klusjes en leuke doe-het-zelfprojecten. Wist je trouwens dat Woodtex tijdens het bouwverlof open is? Dat is pas renoveren in vakantiesferen! Lees snel verder of vergeet zeker jouw gloednieuwe editie van WoodNews niet. Nu beschikbaar in de winkel!

Renoveren in vakantiesferen

Ontdek het volledige aanbod aan acties en promoties in onze nieuwste zomerspecial van het WoodNews-magazine en lees er alles over de laatste renovatietrends voor binnen en buiten. Je ontdekt er bovendien praktische tips en inspiratie voor jouw doe-het-zelf of klusproject.  Onze experten delen met plezier hun kennis en ervaring. Zo heb jij de beste kwaliteit voor de beste prijs! 

WoodNews Congé Rénové

Op congé bij Woodtex?

 Tijdens vaste periodes, onze “Congé’s”, vieren we bij Woodtex feest met extra kortingen en een speciale editie van het WoodNews-magazine. Tijdens de (bouw)verlofperiodes blijven we namelijk gewoon open. Benieuwd? We lijsten onze “Congé-periodes” even op: 

  • Maart – april: Profiteer van Congé Jardiné in de lente. Het moment voor jouw tuin-  en terrasprojecten. Decoreren in lentesferen met de outdoorspecial van WoodNews! 
  • Juni-juli: Genieten van de zomer tijdens Congé Rénové om je huis stevig onder handen te nemen. Renoveer in vakantiesferen tijdens het bouwverlof! Woodtex blijft gewoon open.
  • September – oktober: Decoreren in herfstsferen met Congé Décoré. Een gezellige knusse periode met warme kortingen waarbij je interieur de upgrade krijgt die het verdiend. 

Daarnaast zetten we bij Woodtex voortdurend in op de uitbreiding van ons gevarieerd en kwalitatief aanbod van hout- en bouwmaterialen. Hierdoor zijn er vaak producten die uitlopen of waarvan de voorraad op raakt. Deze einde-reeks of laatste stuks-producten zijn te vinden in een speciale outlet in onze winkel. Dit is je kans om hoogwaardige producten uit ons volledige gamma te vinden aan outlet-prijzen.

Scroll naar boven