Aangepaste uren afhaalmagazijn. Maandag tot vrijdag tot 17u30, zaterdag tot 12u30

Wie zijn we?

Woodtex is binnen de bouwmarkten een vast begrip, bij zowel particulieren als professionals, tot ver buiten de regio. Dé plek in Antwerpen voor al je hout- en bouwmateriaal enerzijds en al je vragen en uitdagingen op vlak van houtconstructies anderzijds.

Je bouwt er op jarenlange ervaring in het vak, experten bij de vleet en een uitgebreid aanbod houtsoorten van de hoogste kwaliteit.

Jouw voordelen bij Woodtex:

Van (voor)deur tot zoldertrap, van plinten voor binnen tot een terras voor buiten: je vindt het allemaal bij Woodtex. Dan vergeten we nog de vele bouwmaterialen, het plaatmateriaal, de parket-, vinyl- en laminaatkeuze en nog zoveel meer.

Maak kennis met de leukste mascottes van het land

Sinds 1966 is Woodtex vol van hout. En waar het hart van vol is, stroomt de mond van over. Voortaan gebeurt dat ook in de vorm van 3 mascottes: Maud, Arnout en Wout

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Benieuwd naar nog meer info en weetjes over Woodtex en ons assortiment?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

1 Step 1
pick one!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Een (stam)boom met betekenis…

Woodtex n.v. gaat al even mee. Opa Marcel en oma Jeanne Van der Auwera-De Leeuw startten in 1966 op het Neerland te Wilrijk de hout- en textielshop Woodtex.  De eerste jaren verkochten ze enkel timmerhout aan schrijnwerkers en serrebouwers. Gestaag bouwden ze Woodtex uit tot een complete bouwmarkt, waar hout centraal staat.

Begin de jaren tachtig verhuisde Woodtex naar zijn huidig adres, de Boomstesteenweg aan de A12. Die topligging in combinatie met het bestaande aanbod en service zorgde voor een explosieve omzetgroei.

Na het pensioen van de oprichters blijft Woodtex in de bekwame handen van kleinzoon Bert en kleindochter Karolien. Vandaag kan je er terecht voor grondige vakkennis op vlak van hout- en bouwmaterialen. Je krijgt het juiste antwoord op al je vragen en profiteer je van voordelige prijzen.

We wood love to hire you!

Hout- en bouwmarkt Woodtex NV – gelegen te Wilrijk – zoekt m/v versterking voor zijn team!

Scroll naar boven