Aangepaste uren afhaalmagazijn. Maandag tot vrijdag tot 17u30, zaterdag tot 12u30

Groot aanbod parketvloeren

Droom je van een parket? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Woodtex vind je immers verschillende soorten parketvloeren. Voor elk budget en op maat van elk interieur. We werken met de beste leveranciers. Dat betekent: 35 types en kleuren met een ruime voorraad. Parket van je dromen gevonden? Meenemen en (laten) installeren maar. Ons advies krijg je er gratis bovenop aan onze infobalie centraal in onze winkel.

Waarom kiezen voor parket?

Parket is van alle tijden. Retro of nieuwbouw, deze vloerbekleding geeft elk interieur een warme uitstraling. Parketvloer is niet alleen stijlvol, maar ook erg stevig en gaat dus lang mee. Bovendien draagt hij bij aan een goede isolatie. Wist je trouwens dat je parket gemakkelijk zelf kan leggen?

Wat sommige mensen tegenhoudt? Het prijskaartje en het onderhoud. Parket is immers vochtgevoelig en vraagt wat meer werk. Maar voor de rest: een topproduct.

Kwalitatief en evenwichtig

Na jarenlange contacten met de beste leveranciers zijn wij erin geslaagd een mooi kwalitatief en evenwichtig palet te kunnen voorstellen aan scherpe prijzen.

  • Alle soorten parket
  • Van iedere soort een groot aanbod
  • Professioneel advies bij het maken van je keuze
  • Heel straffe prijzen
  • Veel te bezichtigen in onze toonzaal
  • Zo mee te nemen

Ook ruim in voorraad: de beste en meest toegepaste parketlijmen, vernissen en oliën. Voor meer info kan je altijd bij onze infobalie centraal in onze winkel terecht.

parket met toplaag woodtex

Samengesteld parket met toplaag

Parket met toplaag of samengesteld parket is ontwikkeld om houten vloeren meer stabiliteit te geven. Bij samengesteld parket is het risico op kromtrekken veel kleiner.

Bekijk ons aanbod 

visgraat parket woodtex

Visgraat parket

Wie zelf visgraat wil leggen, kiest best voor visgraat met crosslock profiel. Daarmee plaats je de vloer zonder de noodzaak van afzonderlijk linkse en rechtse vloerdelen. Bovendien kan je deze parket gebruiken met vloerverwarming.

Bekijk ons aanbod

fineerparket woodtex

Fineer parket

Fineer is een dun laagje hout, 1.5mm of minder dan een milimeter. Oorpronkelijk gezaagd of geschild om meubels mee te bekleden, pij parketten wordt het op een HDF-plaat-met-klik-systeem gekleefd. Het geheel is gewoonlijk dunner (8mm in totaal) dan andere types parket. Het is ook wat harder dan een gewone eiken parket, omdat de HDF laag harder is dan eiken.

Bekijk ons eiken fineerparket

bamboe parket woodtex

Bamboe parket

Bamboe is een taai materiaal; harder dan eik en bovendien goed bestand tegen vocht. De rechte vezels van een bamboe parket zorgen voor een strak effect. Tegenwoordig gaat de voorkeur uit naar een warme, koffiekleurige uitvoering (gecarboniseerde bamboe). Ontdek onze voorraad in onze toonzaal.

Bekijk ons aanbod

Massief parket

Massief parket is gemaakt van planken uit massief hout. Bij Woodtex vind je alle soorten, van lamel op kant tot blokparket.

Bekijk ons massief parket

Ontdek ons gamma

Toegevoegd aan Woodlist

Verwijderd van Woodlist

Scroll naar boven