Wij blijven open tijdens het bouwverlof. Zomeracties tijdens Congé Rénové.

Laminaatvloeren van kwaliteitsmerken

Bij Woodtex vind je een enorm aanbod laminaat van topmerken als Quick-Step, Berry Alloc, HDM. De esthetische kwaliteit van laminaatvloeren kan sterk verschillen. Wanneer je een goede kleur gevonden hebt, kijk dan ook eens of er voldoende variatie in de planken zit, of het reliëf/de houtstructuur mooi samenvalt met de tekening.

Je komt best even langs in onze winkel om de planken van dichtbij te bekijken. Van onze voorraad hebben we grote toonpanelen. Van de volledige collectie hebben we een stand (zie foto’s hieronder). Aan de infobalie, staan we je graag te woord.

Waarom kiezen voor laminaat?

Laminaat is een absolute topper op vlak van prijs-kwaliteit. Duurzaam en goed voor de portemonnee. Het harde materiaal waaruit deze vloer vervaardigd is, is kras- en kleurvast. Nog een plus? De ruime keuze aan kleuren en afwerking.

Voordelen van laminaat in vergelijking met andere vloerbekleding

  • Laminaatplanken zijn voorzien van een kliksysteem. Daardoor zijn ze snel te plaatsen.
  • Laminaatplanken zijn relatief dun: 7 tot 9.5mm. Onder de planken wordt een geluidsdempende onderlaag gelegd. De onderlaag meet 2 tot 10mm.
  • Een laminaatvloer is harder en krasvaster dan parket.
  • Laminaatvloeren zijn makkelijk schoon te maken en te onderhouden, de meeste van onze laminaatvloeren zijn ook geschikt om gewoon door te leggen in de badkamer. Belangrijk is deze dan te plaatsen zoals is voorgeschreven.

Wanneer is laminaat minder geschikt?

Laminaat is iets minder warm dan pakweg parket. Ook op vlak van isolatie en geluidsabsorptie scoort deze soort iets minder. Het is ook opletten geblazen als scherpe voorwerpen vallen want beschadigingen zijn niet zo gemakkelijk weg te werken.

Top-dealer van Quick-Step laminaat met de laagsteprijsgarantie.

De keuze is indrukwekkend. Niemand heeft zoveel vloeren van Quick-step in voorraad: een 40-tal laminaat decors te bezichtigen in onze toonzaal en direct uit voorraad mee te nemen. Bovendien aan uitstekende voorwaarden (laagsteprijsgarantie voor Quick-Step in België).

Bestel online via de webshop van Quick-Step

Quick-step heeft prachtige designs – fantasiekleuren of doorleefde planken – met veel variatie, maar toch homogeen.
Bekijk zeker eens hun nieuwe reeks ‘Capture’.
Capture is een combinatie van natuurlijke schoonheid en het comfort van laminaat. Geniet van de realistische look & feel van hout in elke noot, barst, nerf, groef van je vloer. deze laminaatcollectie is nauwelijks te onderscheiden van echt hout. je moet het zien om te geloven!

Quick-Step laminaat op voorraad

Berry Alloc laminaat

Ook Berry Alloc heeft een uitgebreide laminaatcollectie in verschillende afmetingen en looks. Steen, hout of vintagetegels? Verwacht je aan een ruime keuze kwaliteitsvloeren voor elke smaak.

100% waterbestendig laminaat

Je houdt van naturel en een warm gevoel. Liefst zonder al te veel onderhoud. Dan hoort Ocean+ thuis in jouw huis.
Deze laminaatvloer ziet er uit als echt hout. Hij gaat levenslang mee, reinigt gemakkelijk en – hou je vast- is 100% waterbestendig.

laminaat in je badkamer of keuken? Dat kan. Dankzij onze revolutionaire hydro+ technologie. Die brachten ze in 2008 al op de markt, wat Berry Alloc tot pionier maakt in waterbestendige laminaatvloeren. Hun vloeren worden al meer dan 10 jaar gebruikt in talloze residentiële en commerciële toepassingen. klinkt dit als een waterdicht plan?

Dat is het ook, net als Ocean+.

De voordelen:

  • 100% waterbestendig
  • Slijt of krast bijna niet
  • Natuurlijke houtlooks
  • Levenslange garantie
  • Eenvoudige plaatsing

Bij Woodtex geniet je steeds van 15% korting op Quick-Step en Berry Alloc laminaat uit voorraad.

Woodtex, jouw laminaatspecialist

Wij helpen graag met advies voor de juiste keuze. Daarvoor kijken we naar kleur, variatie in de planken en of het reliëf en de houtstructuur mooi samenvallen met de tekening. Keuze gemaakt? Gewoon meenemen en (laten) installeren want onze voorraad is altijd goedgevuld.

Plinten

Om het plaatje volledig te maken hebben we voor zo goed als al onze vloeren in voorraad ook plinten en overgangsprofielen beschikbaar om je laminaatvloer perfect af te werken. Dit kan in exact dezelfde kleur als uw gekozen laminaat of de muur van de ruimte. Heb je liever een witte plint of een plint om te verven? Woodtex heeft standaardplinten van Quick-step voor al onze vloeren. Verder hebben we een grote keuze aan andere plinten.

Bekijk ons aanbod 

plint woodtex

Overgangsprofielen / Quick-step incizo profielen

Quick-Step biedt overgangsprofielen aan van het systeem 'Incizo' (foto). Deze kunnen gebruikt worden zowel voor vlakke als voor schuine overgangen. Met het blauwe gereedschapje kan je het profiel op maat snijden. Het witte latje is een onderprofiel. We hebben dit in voorraad voor alle verschillende kleuren van Quick-step. Verder heeft Woodtex ook een grote selectie metalen profielen van Dinac en Parkett Freund.

Bekijk ons aanbod

plint woodtex

Bekleding van traptreden - trapneusprofielen:

Dezelfde incizoprofielen kunnen ook benut worden om de neus van je trap te bekleden. Met behulp van een aluminium onderprofiel en dezelfde laminaatplanken als de vloer, maakt je een strakke trap.

Bekijk ons aanbod

Fotogallerij van laminaat uit ons gamma

Ontdek ons gamma

Toegevoegd aan Woodlist

Verwijderd van Woodlist

Scroll naar boven