Wij blijven open tijdens het bouwverlof. Zomeracties tijdens Congé Rénové.

Standaard trappen

Een ruime keuze aan houten trappen

Een moderne houten trap, eerder een klassieke trap of landelijke trappen? Bij Woodtex hebben we een ontzettend ruim aanbod aan houten trappen. Heel wat trappen zijn bovendien onmiddellijk verkrijgbaar uit voorraad, zodat jij of een vakman er meteen mee aan de slag kan. Eik, beuk, den of een andere houtsoort? Kom onze houten trappen ontdekken in onze showroom. Wij helpen je graag bij het kiezen van een trap en daarbij houden we ook rekening met de keuze van de houten traptreden op maat.

Moderne trappen op maat van je woning

Bij Woodtex vind je heel wat fraaie en eigentijdse vormgegeven trappen met een moderne look. We hebben deze trappen in verschillende houtsoorten zowel recht als met een kwartslag. Deze trappen zijn stuk voor stuk aanpasbaar op maat, zodat jouw trap perfect in de beschikbare ruimte past. Ook de tredehoogte kan zonder probleem aangepast worden.

Klassieke trappen op voorraad

Naast moderne trappen hebben we ook een ruim aanbod aan klassieke trappen die in elk tijdloos interieur tot hun recht komen. We hebben deze trappen in zowel eik, beuk als den. De uitvoering valt vrij te bepalen en we denken graag met je mee. Steeds mogelijk in een open of gesloten uitvoering.

Meerdere types trapleuningen

Zowel voor onze klassieke als moderne trappen zijn er verschillende types trapleuningen verkrijgbaar.

Scroll naar boven