Wij blijven open tijdens het bouwverlof. Zomeracties tijdens Congé Rénové.

Deuren aan de beste prijzen bij Woodtex

Ruime voorraad binnen- en buitendeuren

  • Verfdeuren in celrooster, tubespaan en brandwerend
  • Losse deurbladen in celrooster, tubespaan, RF30, RF60 en EI30
  • Plaatsbare kit-deuren in celrooster, tubespaan en dit zowel in verf- of decor. Zo’n kit bevat bevat een voorgefreesd deurblad, kassement, slot, scharnieren en deurlijsten
  • FAST DOOR – Professionele kit-deuren (Links/rechts deuren) in tubespaan, RF30. Hier zijn de scharnieren en slot voorgemonteerd.
  • Xinnix deuren en Block fast deuren : plaatsklaar, géén deurlijsten of zichtbare scharnieren. 201.5 en 211.5cm op voorraad

Onze maatwerkmogelijkheden zijn eindeloos.

Kom langs in onze showroom op de 1e verdieping en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. We werken samen met verschillende toonaangevende merken, zoals Theuma, Bruggen, Skantrae, Frabel, Alu d’ors en steel-it. Onze experts staan je graag te woord om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw project.

Woodtex: alles voor uw deuren

Bij Woodtex vindt u een ruim assortiment deuraccessoires en toebehoren. Zo hebben we een breed aanbod deurlijsten, in verschillende modellen en afwerkingen. Ook hebben we een ruime keuze aan deurbeslag, zoals sloten, scharnieren en klinken.

Inkasten van deuren op maat: wij doen het voor u!

Bent u op zoek naar deuren die niet plaatsklaar verkrijgbaar zijn? Dan kunnen wij ze voor u inkasten, zodat ze perfect in uw interieur passen. Onze experts staan u graag bij met advies en begeleiding.

Kom langs in onze vernieuwde toonzaal op de 1e verdieping en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Wout & Arnout presenteren: ruim assortiment binnendeuren bij Woodtex

Scroll naar boven