Wij blijven open tijdens het bouwverlof. Zomeracties tijdens Congé Rénové.

Metalen profielen

Bij Woodtex vind je een ruim assortiment aan stalen profielen. Stevige profielen die tegen een stootje kunnen aan een scherpe prijs. We hebben deze profielen op voorraad in verschillende lengtes en met verschillende diameters. 

Zowel stop- , hoek- en bezettingsprofielen zijn bij ons verkrijgbaar. Het gaat om profielen die het plaatsen van ramen mogelijk maken, maar net zo goed om profielen die een recht einde van pleisterwerk garanderen en meer. Wij denken graag met u mee en stellen je de juiste stalen profielen voor. 

 

De voordelen van metaal 

De Metal Stud profielen zijn er voor wanden en verlaagde plafonds. De profielen vallen makkelijk op maat te knippen en kunnen snel gemonteerd worden. Metaal is bovendien buigzaam en valt makkelijk te verschuiven. Deze flexibiliteit is een enorm voordeel ten opzichte van hout. De Metal Stud profielen doen je tijd winnen, maar de keuze tussen hout en metaal blijft een persoonlijke keuze. 

 

Wij adviseren graag

Welke metalen profielen je nodig hebt? Onze adviseurs denken graag met je mee en komen met de gepaste metalen profielen en Metal Studs op de proppen.

Ontdek ons gamma

Toegevoegd aan Woodlist

Verwijderd van Woodlist

Scroll naar boven