Aangepaste uren afhaalmagazijn. Maandag tot vrijdag tot 17u30, zaterdag tot 12u30

Op 8 maart is het internationale vrouwendag en daar maken Wout en Arnout gretig gebruik van om het nieuwste teamlid Maud te verwelkomen. Vanaf vandaag bestaat het Woodtex team namelijk niet langer uit een duo, maar is het een trio van houtliefhebbers. Met extra girlpower, twee rechtertakjes (allesbehalve twee linkerhanden dus) en een g(h)outen hart past Maud perfect bij Wout en Arnout. Een echte doe-het-zelver die zich specialiseert in het up- of recyclen van hout. Van parketvloeren tot meubels, Maud geeft alles een nieuw leven!

“De gemeenschappelijke factor? Een diepgewortelde passie voor hout”

Maud “Kluskastanje” Woodtex

Ontmoet Maud, de nieuwste mascotte met groene vingers. Net als Wout en Arnout vroegen we haar om haar paspoort aan te vullen. Wout en Arnout zijn het alvast eens: “De gemeenschappelijke factor, dat is haar diepgewortelde passie voor hout”. Een match-made-in-Woodtex.

maud woodtex paspoort

Hout in alle vormen, groen in alle vormen

Extra leven in de b(r)ouwerij dus bij Woodtex. Met Maud vervelen Arnout en Wout zich geen seconde. Haar verfrissende ideeën sporen hen aan om vaker na te denken over duurzaamheid in al z’n vormen. Dankzij goed onderhoud of een innovatieve renovatie kan jouw materiaal vaak nog een extra rondje mee. Samen met Maud leren ze alles over FSC-labels en de herkomst van hout. Wist je trouwens dat je bij Woodtex ook heel veel onderhoudsproducten hebt voor jouw hout- en bouwmaterialen? Haar favoriete moment bij Woodtex? Dat is de Week van het Bos. Dan zetten we bij Woodtex extra in op duurzaamheid en natuur.

Kom jij binnenkort langs op de Boomstesteenweg? Dan kom je Maud vast tegen. 

Scroll naar boven