Aangepaste uren afhaalmagazijn. Maandag tot vrijdag tot 16u30, zaterdag tot 12u30

Ontdek de nieuwe collectie vloeren

 

Schoonheid heb je in alle vormen en maten. Daarom hebben wij een nieuw assortiment vloeren waarmee we van jouw huis nog meer een thuis willen maken:

 

  • Quick-Step Livanto: een parket die je huis warmte en karakter geeft .De lange en brede planken uit de Livanto collectie van Quick-Step voegen een vleugje warmte en karakter toe aan elke kamer. Is een 100% authentieke houten parket met een optimaal ondersteund kliksysteem. De parket is gemaakt met Wood for Life, een unieke technologie die je vloer beschermt tegen vuil, stof, vocht en vlekken. Dit maakt het een ideale vloer voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

 

  • Voel je thuis in de natuur met Berry Alloc Cadenza: een prachtige laminaatvloer met een natuurlijke eikenhouten afwerking. Met zijn mat, korrelig gevoel onder je voeten, zorgt deze vloer voor de illusie van een echte houten vloertextuur. Het resultaat? Een schitterende vloer die een warme en authentieke sfeer creëert.

 

  • Maak kennis met Lalegno parket eik Nature Mat en Riesling: met Lalegno Riesling en Nature Mat haal je een prachtige parketvloer in huis. Elke plank is met zorg afgewerkt en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De planken zijn voorzien van een subtiele V-groef aan beide zijden van de langste kant, wat je vloer een extra dimensie geeft.

 

  • Ga voor wat echt goed is met Woodtex parket eik Massief – Invisible Mat: het massieve parket van Woodtex is ambachtelijk vervaardigd uit volledig massief hout. Elke plank is voorzien van een tand- en groefprofiel aan alle vier de zijden en heeft aan de lange zijden een subtiele V-groef, wat resulteert in een klassieke uitstraling.

 

Ontdek deze vloeren en vele anderen in de winkel. Kan je niet kiezen? Vraag dan zeker advies aan onze experts ter plaatse.

Scroll naar boven