Aangepaste uren afhaalmagazijn. Maandag tot vrijdag tot 17u30, zaterdag tot 12u30

In onze rubriek “Dossier Outdoor” delen de Woodtex experts waardevolle adviezen en praktische tips voor alle liefhebbers van tuin en outdoor. Of je nu je terras wilt opfrissen, je gevel wilt bekleden of je tuin wilt transformeren tot een oase van rust, wij hebben de tips die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

3 tips voor jouw houten terrasonderhoud

Is je houten terras toe aan een opknapbeurt? Volg deze drie eenvoudige stappen voor een grondige reiniging en verzorging.

Lees meer 

1. Installeer eenvoudig zelf je houten terras.

Wil je deze lente zelf een houten terras plaatsen? Met onze handige tips voor een feilloze installatie vermijd je veelvoorkomende fouten en geniet je nog langer van jouw prachtige terras. Leer alles over de juiste houtsoort, de ideale afstand tot de ondergrond, een goede ondergrond en de perfecte afwerking voor een duurzaam resultaat.

Lees meer

2. Onze tips voor jouw gevelbekleding

Ontdek hoe je je gevelbekleding kunt installeren als een professional. Van een foutloze opmeting tot het kiezen van de juiste houtsoort en het vermijden van veelvoorkomende fouten. Onze tips zorgen ervoor dat jouw gevel er strak en verzorgd uitziet.

Ontdek meer

3. Tover je terras om tot oase van rust

Nu de zon zich weer laat voelen, is het tijd om je tuin en terras aan te pakken. Ontdek onze tips voor het creëren van een verticale tuin, het camoufleren van vuilnisbakken en het toevoegen van prachtig hekwerk aan je tuin.

Geef je terras een opknapbeurt

 

Met deze waardevolle adviezen ben je helemaal klaar om je buitenruimte om te toveren tot een waar paradijs. Kom gerust langs op de Boomsesteenweg voor tips, advies en een antwoord op jouw klusvragen. We wood love to help you! Op de hoogte blijven van nieuwe tips, tricks en aantrekkelijke voordelen? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief

Scroll naar boven